Stöd oss

Kraftens hus Göteborg är en ideell förening som erbjuder stöd, information och aktiviteter för cancerberörda. Alla som är cancerberörda får besöka Kraftens hus och ta del av dess aktiviteter oavsett om en är medlem.

Mötesplatsen vänder sig till både patienter och närstående, vuxna såväl som barn som på något sätt känner ett behov av stöd i ett cancersammanhang. Det stöd som Kraftens hus ger cancerberörda är kostnadsfritt.

Om du vill stödja oss kan du bli medlem, volontär eller ge en gåva till verksamheten.

blue and brown steel bridge

Ge en gåva

Din gåva gör skillnad för cancerberörda!
Med hjälp av gåvor kan Kraftens hus utöka verksamheten, erbjuda aktiviteter och ge stöd till alla som är cancerberörda.

silhouette of person walking in the street

Bli volontär

Har du erfarenhet av att möta människor i svåra situationer? Vill du göra något meningsfullt? Vill du stötta cancerberörda?
Bli volontär hos oss på Kraftens hus
Som volontär finns det mycket du kan göra hos oss såsom att hjälpa till med praktiska saker och olika aktiviteter. Vad är just du bra på och vill dela med dig av?

 

För Företag

Gör något meningsfullt – Bli sponsor till Kraftens hus. Ge ditt stöd till cancerdrabbade/cancerberörda!
Om du som representant för ett större företag, organisation eller verksamhet vill bidra till Kraftens hus arbete, vilket kan innebära ekonomiskt stöd men också annat stöd, fyll i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan. Små och stora bidrag mottas med tacksamhet.

Bli medlem

Var med och skapa Kraftens hus Göteborg. Kraftens hus är en social innovation för, med och av cancerberörda. Som medlem kan du vara med och påverka vad föreningen ska erbjuda och får medlemsbrev med information om föreningen.

Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som avlidit.

Genom att skänka en gåva till vår verksamhet. Vi handlägger din gåva så snart vi erhållit den och skickar ut minnesblad antingen via post eller via e-post.