Hitta hit

Du som är cancerberörd är varmt välkommen att besöka Kraftens hus Göteborg.

Kraftens hus Göteborg ligger i något som heter Norges hus. Norges hus är en gammal sjömanskyrka som idag bedriver kurs- och konferensverksamhet. Kraftens hus Göteborg hyr fem egna rum i Norges hus och på bilden till höger ser ni hur det ser ut när en kommer in i entrén. Det stora rummet till vänster tillhör Kraften hus Göteborg och här är det bara att komma in.

Det går att ta sig till Kraftens hus Göteborg med spårvagn och bil. De närmsta spårvagnshållplatserna är “Ullevi södra” och “Scandinavium”. Det finns ett antal betalparkeringsplatser precis utanför Kraftens hus Göteborg. Så vänligen kom ihåg att du som parkerar utanför Kraftens hus Göteborg står du själv för parkeringskostnaden.

Adress: Skånegatan 16, 411 40 Göteborg

Uggla

Ingångar

Det finns i huvudsak en entré som Kraftens hus Göteborg använder men då den har en trapp upp så finns det en alternativ ingång för de som har svårt att gå i trappor eller använder rullator/ rullstol. Bild 1 nedanför visar huvudingången och bild 2 & 3  visar den andra möjliga ingången, till den ingången går det även att backa upp med färdtjänst.