För företag

Vill ditt företag/organisation vara med och bidra till att utveckla Kraftens hus Göteborg?

Modellen Kraftens hus bygger integrera samhällets resurser för att erbjuda stöd till cancerberörda och där spelar näringslivet en viktigt roll.

Hur kan företag bidra till Kraftens hus Göteborg?

Kraftens hus söker partners och sponsorer från näringslivet i Göteborgsområdet för att kunna möta de behov våra medlemmar och deltagare har. Det kan handla om stöd till engångsaktiviteter för medlemmar men även långtgående samarbete och finansieringsstöd.

Som företagspartner till Kraftens hus Göteborg bidrar ni till välmående och rehabilitering av cancerpatienter och dess närstående, en tydlig del av ert arbete med social hållbarhet. Är ni ett litet större företag är det troligt att ni har medarbetare som på olika sätt är drabbade och uppskattar detta samarbete.

Kraftens hus Göteborg kommer vara en bred verksamhet med information och aktiviteter för cancerberörda i en egen lokal i Göteborg. Ni som företag kan bidra direkt till att utveckla verksamheten på olika nivåer. Det finns möjlighet att bidra med ett ekonomiskt stöd men också inredning och material, kunskap, erfarenhet och resurser.

 

Vi erbjuder er

Kraftens hus Göteborg ger tillbaka kunskap, information och erfarenheter till sina företagspartners.

Som företagspartner till Kraftens hus Göteborg har ni tillgång till vår logga, ni syns och tackas i våra sociala medier och på vår hemsida. Är ni med som partners vid större event så syns ni även tydligt där.

Vi träffas gärna för att prata mer om vad vi kan skapa tillsammans, vad vi söker och vad vi kan erbjuda. Fyll i formuläret så tar vi kontakt. 

 

Anmäl intresse att bidra till Kraftens hus Göteborg
Läs integritetspolicyn här.

Läs integritetspolicy här