Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SHARED READING med författare Tove Berggren

8 april @ 16:00 - 17:00

Gratis

KRAFTEN I ORDEN – andras och egna

Tove Berggren, författare, skrivpedagog och läsledare säger att;

“Den goda litteraturen har något att ge alla. I en öppen grupp samtalar vi om en text, lyssnar på varandras tankar och erfarenheter. Genom enkla skrivövningar prövar vi också kraften i våra egna ord och delar dem genom högläsning.”  

Fyra träffar planeras under våren 2024 och du anmäler dig till varje tillfälle som har ett eget event här på Kraftens hus hemsida. Grupperna är öppna och du väljer själv vilka tillfällen du vill anmäla dig till.

Datum: 8/4, 22/4, 6/5 & 20/5
Tid: 16:00-17:00
Plats: På Kraftens hus Göteborg

Kursledare är Tove Berggren, författare, skrivpedagog och läsledare i Shared Reading. Hon har bl a skrivit ‘Lennart Lordis loggbok’ och ‘Spökdiktare och slottspoeter’ som utspelar sig på Tjolöholms slott. Genom åren har hon arbetat med en mängd olika skrivarprojekt och olika former av kreativt skrivande. I slutet av 90-talet jobbade hon som såpaförfattare och skrev avsnitt för Vita Lögner i Jonsereds Fabriker.

Projektet som är med och arrangerar Shared Reading och möjliggör besöket på Kraftens hus är Författarcentrum västs projekt “Hela landet läser”. Syftet med projektet är kostnadsfria författarbesök inom vården i hela Sverige. Projektet är finansierat av Postkodsstiftelsen, region Gävleborg och region Kalmar län.

Fika kommer att finnas till självkostnadspris. Anmäl om du har särskild kost på goteborg@kraftenshus.se

Anmälan öppnar 25 mars.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
8 april
Tid:
16:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Kraftens hus Göteborg
Skånegatan 16
Göteborg, 411 40
+ Google Map