Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lena Rostberg, leg arbetsterapeut, föreläser om FATIGUE

18 mars @ 16:30 - 18:00

Gratis
Till vänster i bilden ses en mörkhårig trött man hänga med huvudet. Bredvid står en text: "Fatigue - extrem trötthet. känner du också igen den kraftlöshet som ofta är kopplad till cancer och cancerbehandling? Kom och lyssna till Lena Rostberg, leg arbetsterapeut, som berättar om tillståndet och ger dig tips hur du kan hantera din trötthet."
En efterlängtad föreläsning om FATIGUE – den trötthet som ofta upplevs i samband med cancer och cancerbehandling – den trötthet som inte går över även om en vilar, den trötthet som gör att en inte alltid orkar lika mycket som andra.

Varmt välkommen att lyssna till Lena Rostberg, leg arbetsterapeut, från Arbetsterapin på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, som delar med sig av sin kunskap om fatigue, samt delar sina erfarenheter av sitt arbete. Hon ger också tips om hur en kan hantera det en upplever och det finns möjlighet att ställa frågor.

Fika kommer att finnas till självkostnadspris i samband med föreläsningen. Meddela specialkost på goteborg@kraftenshus.se

Anmälan är öppen och stänger den 17 mars. Om du får förhinder är vi tacksamma om du meddelar oss via goteborg@kraftenshus.se

Detaljer

Datum:
18 mars
Tid:
16:30 - 18:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Plats

Kraftens hus Göteborg
Skånegatan 16
Göteborg, 411 40
+ Google Map