Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kreativ verkstad – tema “Art Journals”

15 april @ 13:00 - 15:00

Gratis
Rubrik där det står "Kreativ verkstad". 6 st cirklar med foton på olika kreativ aktiviteter: penslar, zen-tangle, garn, mandala, vattenfärg, lera.

Varmt välkomna till en stund av skapande. Idag kommer vi att samlas runt temat “Art Journals”.

Måndag 15/4 kl 13:00 – 15:00

För cancerberörda

En Art Journal är en kreativ dagbok där man kommunicerar visuellt med sig själv – genom bild, färg, form och text. Det är ett sätt att få kontakt med sin kreativitet eller att utveckla den befintliga kreativiteten än mer. Det blir ett uttryck för det som behöver få ventileras, en plats för dina innersta tankar, funderingar, känslor och drömmar.

Det finns många olika tekniker att använda sig av i en kreativ dagbok. Annika guidar  idag till starten och skapandet av din egen dagboks sidor och omslag samt ger förslag på några olika tekniker att använda i ditt fortsatta skapande.

Du behöver ta med dig en skrivbok (med eller utan linjer) i valfri storlek eller en gammal bok som kan återbrukas (går att hitta billigt på loppis eller höra med biblioteket om de har gamla böcker som ska slängas).

Inga förkunskaper krävs!

”Det värdefulla med att på olika sätt utöva kreativitet är just uttryckets natur. När händerna sätter igång, guidade eller fritt, kommer vi närmre våra känslor och tankar. Här ger själva processen ett självläkande fokus som även gynnas av att vi är tillsammans i grupp. Jag tar er varsamt igenom aktiviteten med både en tydlig inledning och ett stärkande avslut.”           

Annika Kjeller, f d cancerpatient, pedagogista och Expressive Arts Facilitator samt verksamhetsutvecklare på Kraftens hus Göteborg

Välkomna!

Anmälan till Kreativ Verkstad – tema Art Journals öppnar en vecka innan.

Details

Date:
15 april
Time:
13:00 - 15:00
Cost:
Gratis
Event Category:

Venue

Kraftens hus Göteborg
Skånegatan 16
Göteborg, 411 40
+ Google Map