Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Fikaträff för cancerberörda män

3 juni @ 18:00 - 19:00

Efter önskemål satsar Kraftens Hus Göteborg på programpunkter som riktar sig specifikt till män. Män är underrepresenterade i patientorganisationer och på aktiviteter för cancerberörda. Vi tror att det finns ett behov av aktiviteter där män kan träffas, umgås och stödja varandra.

Vi börjar denna satsning med en fikaträff innan sommaren. Det blir ett tillfälle för att förutsättningslöst träffa andra cancerberörda män och prata om sina erfarenheter och utmaningar. Alexander, volontär på Kraftens hus Göteborg, har varit engagerad i patientfrågor sedan 2010 och tar emot dig när du kommer.

Fika serveras till självkostnadspris. Meddela oss gärna på goteborg@kraftenshus.se om du har specialkost.

Berätta för oss om aktiviteter som du gärna skulle vilja att Kraftens Hus erbjöd för män (mejladressen ovan).
Håll utkik efter fler aktiviteter som kommer till hösten på goteborg.kraftenshus.se/aktiviteter/kalender.

Kraftens hus Göteborg är en ideell förening som vill skapa och driva en mötesplats för gemenskap som kan ge kraft och stöd till alla som berörs av cancer. Kraftens hus är en plats för socialt, emotionellt, praktiskt och fysiskt stöd åt alla cancerberörda. Visionen är att ”Ingen ska behöva vara ensam med sin cancer”

Kraftens hus historia började som ett initiativ från Regionalt cancercentrum Västs Patient- och Närstående råd. Genom designworkshops och dialogmöten med olika aktörer av samhället växte modellen för Kraftens hus fram.

Föreningen Kraftens hus Göteborg bildades i januari 2023. Föreningen har ett tätt samarbete med Kraftens hus Sjuhärad och Kraftens hus Stockholm och bygger på samma värdegrund.

Välkommen!

Detaljer

Datum:
3 juni
Tid:
18:00 - 19:00
Evenemang Kategori:

Plats

Kraftens hus Göteborg
Skånegatan 16
Göteborg, 411 40
+ Google Map