Styrelse-medlemmar till Kraftens hus sökes

Har du tips om nån, eller är du själv intresserad av att vara med och göra skillnad för cancerberörda personer och är intresserad av styrelsearbete? Om du, eller någon du […]
blue and brown steel bridge
Har du tips om nån, eller är du själv intresserad av att vara med och göra skillnad för cancerberörda personer och är intresserad av styrelsearbete?

Om du, eller någon du rekommenderar, är intresserad av en post i Kraftens hus styrelse är du varmt välkommen att snarast kontakta Valberedningen genom att skicka e-post till emma.fagerberg@kraftenshus.se så tar hon kontakt med dig. Vi har några platser i styrelsen att tillsätta. Just nu söker vi framförallt ekonomiskt intresserade, men alla kompetenser och erfarenheter är välkomna och behövs.

Presentation av Valberedningen (se bild ovan)

Marie Boethius har lång erfarenhet av cancervården som sjuksköterska och arbetar sedan elva år tillbaka på Regionalt Cancercentrum i Göteborg. Ove Johansson är sedan länge engagerad i föreningsarbete och har gedigen erfarenhet av styrelsearbete. Emma Fagerberg har arbetat som sjuksköterska i bland annat akutsjukvård och med cancerpatienter i hemsjukvård och är anställd på Kraftens hus som verksamhetsutvecklare.

Vänligen

KRAFTENS HUS GÖTEBORG