Klart med lokal för Kraftens hus Göteborg

Efter att ha tittat på flertalet objekt runt om i Göteborg har vi nu hittat en plats som vi inte trodde fanns, en oas med trädgård mitt i stan.
blue and brown steel bridge

Vi är glada över att meddela att vi har hittat en lokal för Kraftens hus Göteborg. Tack vare beslutet som togs i den operativa nämnden för hälsa- och sjukvård i Västra Götalandsregionen i maj så har Kraftens hus Göteborg haft möjligheten att teckna ett kontrakt på en lokal. Vi kommer ha våra egna rum i Norges hus på Skånegatan 16 i Göteborg med tillgång till att boka stora vackra rum vid större samlingar (på bilderna nedan). Denna centrala mötesplats ger oss möjligheten att erbjuda stöd till alla som är cancerberörda. Lokalen är väl ansluten till kollektivtrafiken med spårvagnshållplatser i närheten, och det finns även parkeringsmöjligheter i närheten för de som kommer med bil. Dessutom har vi tillgång till en trädgård som vi kan dra nytta av och njuta av under våra möten och evenemang.

Vi kommer få tillgång till lokalerna i oktober och då kommer arbetet med att inreda och utforma rummen börja. Här vill vi öppna upp för medskapande tillsammans med cancerberörda, allt ifrån att välja färg till att skruva ihop möbler.

Exakt datum för öppning är inte satt ännu men vi återkommer med mer info om det och planeringen för invigningen har startat. Om du vill bidra i planeringen av invigningen, uppträda, hålla ett föredrag eller liknande så är du varmt välkommen att höra av dig.