Kraftens hus Göteborgs verksamhetsledare

Lära känna Kraftens hus Göteborgs verksamhetsledare
blue and brown steel bridge

Kraftens hus Göteborg har nu glädjen att presentera Maria som i augusti kommer träda in i rollen som verksamhetsledare. Maria kommer vara en av de personer som du kommer att träffa när du besöker Kraftens hus Göteborg. Lär känna Maria som med egna ord berättar om sin historia, hur hon ser på tjänsten och Kraftens hus.

“Det är med stor entusiasm och glädje som jag tillträder som verksamhetsledare för Kraftens Hus i Göteborg. Jag ser fram emot att, tillsammans med uppdragsgivare och besökare, skapa en plats där vi har högt i tak och där det finns utrymme för likväl glädje och inspiration, som sorg och smärta.

Jag och min familj har levt med cancer i mer än femton år, då både jag och min man drabbats av sjukdomen. Jag fick bröstcancer 2009 och har erfarenhet av att vara sjuk själv men också av att vara närstående till en person som fått cancer två gånger. Jag har också sett hur det påverkat våra barn och tänkt mycket på vilket stöd jag önskar hade funnits för var och en av oss.

Med Kraftens hus kommer vi kunna erbjuda det sociala sammanhang som är nödvändigt för en människa i kris. Vi kommer också kunna erbjuda möjligheten till hälsosamma aktiviteter som lyfter energin hos oss och blir ett stöd till drabbade och närstående och ett komplement till den övriga vården.

I mitt 35-åriga arbetsliv har jag mött många människor som levt i svåra situationer och vet hur viktigt det är med ett tillåtande socialt sammanhang där man kan få förståelse för den situation man befinner sig i. Jag känner stor glädje och ödmjuk inför den uppgift som ligger framför mig.”

Vi ser med stor glädje fram emot att arbeta med Maria.